Acties bij Restaurant Kasteel Erenstein


Seizoensactie: 3-gangen Wild Diner

14 oktober 2019 - 31 januari 2020

In oktober is het traditionele Wildseizoen in Nederland weer van start gegaan. Het culinaire seizoen voor wie houdt van volle en pure smaken, en waar de echte fijnproever reikhalzend naar uit kijkt. Dat willen we ook bij Fletcher niet missen! Laat u culinair verrassen in een van onze sfeervolle restaurants met een heerlijk 3-gangen Wild diner.

Overheerlijke Wildstoofschotel

1 november 2019 - 31 december 2019

Overheerlijke Wildstoofschotel:
De maanden november en december staan bij Fletcher Hotels in het teken van de overheerlijke wildstoofschotel. Dit betekent dat je in onze restaurants kunt genieten van de wildstoofschotel geserveerd met rode kool, stoofpeer en aardappelpuree.

Serveersuggestie:
Wildstoofschotel met een heerlijk glas Bavaria Bokbier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen.

Feestelijke kerstdiners

24 december 2019 - 26 december 2019

Culinaire kerstdiners
Tijdens de feestelijke kerstdagen is er niets leuker dan er samen lekker op uit te gaan! Kom op kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag, in een van onze sfeervolle restaurants, genieten van culinaire diners, heerlijke buffetten of diner dansants. Er is van alles mogelijk.

Maak er een onvergetelijke Kerst van!

Uitgebreid oudjaarsbuffet

31 december 2019

Culinair oudjaarsbuffet of -diner
Het oude jaar culinair afsluiten met je partner, vrienden of familie? Dat kan bij Fletcher! Laat je verrassen door een overheerlijk oudjaarsbuffet of luxe diner met een glas heerlijke Fletcher bubbels op meer dan 100 locaties in het gehele land. Samen genieten van culinaire gerechten en daarna toosten op het nieuwe jaar. Wat wil je nog meer?